طرز تهیه خامه فرم گرفته
مواد لازمبرای خامه فرم گرفته:?
خامه قنادی : ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم
پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
.
مراحل کاملا مشخصه و میمونه نکات 😕
۱.محیط خنک باشه و گرم نباشه.
۲.تو این روش نیازی به کاسه یخ نداریم.
۳.پنیر ماسکارپونه، رنگ خوراکی ، پودر کاکائو و … بعد از فرم گرفتن خامه اضافه میشن (پس نباید از اول بریزید).
۴.اضافه کردن پنیر ماسکارپونه هم باعث سفت تر شدن خامه میشه و هم باعث خوشمزه تر شدنش.
۵.برای داخل دسر هم همین طوری فرم میدم اما دیگه ماسکارپونه نمیزنم.
.