طرز تهیه خورشت آلو اسفناج بسیار خوشمزه
مواد لازم 😕
گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم
اسفناج خرد شده ۴۰۰ گرم
آلو پانزده عدد
پوره سیر، زردچوبه ، فلفل و نمک
پیاز
زعفران و آبغوره
آبجوش
.
دستور تهیه 😕
اول یه پیاز نگینی رو با کمی پوره سیر و زردچوبه و فلفل سرخ کردم و گوشت تکه ای رو بهش اضافه کردم و آبجوش ریختم و گذاشتم بپزه ، حالا اسفناج رو توی تابه ریختم و درشو گذاشتم تا هم اسفناج بپزه و آبش کشیده بشه و به همراه نمک به گوشت اضافه کردم بعد از نیم ساعت آلوهای از قبل خیس خورده رو بهش اضافه کردم و گذاشتم بپزه ولی له نشه و آخر سر زعفران و آبغوره اضافه کردم و بعد از یک ربع خاموش کردم.