طرز تهیه خورش هويج و آلو
مواد لازم خورش هویج تبریزی
گوشت مغز ران گوساله:750 گرم
پیاز سرخ شده:2 تا 3 قاشق غذا خوری
هویج:1 کیلو گرم
آلوی خشک:250 گرم
زعفران ساییده:1 تا 2 قاشق غذا خوری
شکر:1 تا 2 قاشق غذا خوری
روغن:150 گرم
نمک:به قدر کافی
خورش هویج
طرز تهیه خورش هویج تبریزی
قابلمه ای را روی حرارت قراردهید و مقداری روغن داخلش بریزید و گوشت را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد به آن 2 تا 3 لیوان اب اضافه کنید تا بپزد.
در این فاصله ، هویج را بشویید و لایه نازکی از آن را پوست بگیرید و به صورت ورقه ورقه خلالی کنید.
سپس در مقداری روغن تفت دهید. آلو را با هویج سرخ شده به قابلمه گوشت اضافه کنید تا همه مواد با هم بپزند.
در آخر پخت خورشت ، زعفران را به همراه مقداری شکر و نمک به خورشت اضافه کنید.
وقتی خورشت کاملا جا افتاد از روی حرارت بردارید. اگر دوست داشته باشید خورش ترش مزه باشد مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.
خورش هویج تبریزی
نکات تکمیلی در مورد خورش هویج
خورش هویج جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش هویج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .