طرز تهیه دسر برای افطار
1. ۱ قوطی شیرنارگیل رو داخِلِ قابلمه خالی کن و رویِ شُعلهیِ مُتوسط بذار.
(از سوپر مارکتها میشه گرفت؛ حواست باشه که ترکیب شیر گاو با نارگیل نیست آبِ تویِ نارگیله که عصارهیِ نارگیل هم داخلشه، بهش اصطلاحاً میگن شیر نارگیل که خیلی هم غلیظه. من مارک امریکن گرین فقط پیدا کردم با قیمتِ ۲۳ ت)
2. ۷ قاشُقِ غذاخوری #جو دوسَر پَرَک بریز و مُرتب هَم بزن تا به غلظت برسه.
3. به اندازهیِ دلخواهت پودرِ کاکائو اضافه کن. ( من ۱.۵ قاشُقِ غذاخوری ریختم)
4. وقتی حِسابی ترکیب شد و بافتِ غلیظی پیدا کرد، یعنی آمادَست.
5. مُحتویاتِ قابلمه رو داخِلِ ظرفهایِ سِرو بریز و روشونُ با کرهیِ بادومزمینی، موز، توتفرنگی و گردو تزیین کن.
6. برایِ شیرین کردنش میتونی از عسل، شیرهیِ انگور یا شیرهیِ خرما استفاده کنی. (شکرِقهوهای یا شکر هَم میشه که توصیه نمیکنم.)