طرز تهیه دو روش پیاز داغ چیپسی
دستور تهیه
ابتدا پیازها را بشویید و آنها را به صورت خلالی خرد کنید.
پیازهای خلال شده را درون یک ظرف بریزید و کمی نمک و دو قاشق غذا خوری آرد به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
پیازها را به تعداد رنگهایی که میخواهید داشته باشید در کاسههای مجزا بریزید.
در هر کاسه مقداری (در حد چند قطره) رنگ مجاز خوراکی بریزید و خوب مخلوط کنید تا پیاز خوب به رنگها آغشته شوند.
طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی
کمی روغن درون تابه بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود.
پس از اینکه روغن داغ شد هر کدام از پیازها را جدا جدا درون تابه بریزید و سرخ کنید. مرتب پیازها را هم بزنید تا به یکدیگر و به ظرف نچسبند.
پس از سرخ شدن آنها را از تابه خارج کنید و بر روی دستمال حولهی کاغذی بریزید تا روغنها اضافی آن گرفته شود.
پیاز داغ چیپسی رنگی شما آماده شده است…
طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی
در ادامه یک فیلم آموزشیبرای طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی به روشی متفاوت را میتوانید مشاهده کنید که ریز به ریز نکات در آن توضیح داده شده است.