طرز تهیه رولت خامه ای خانگی
مواد لازم:
آرد کیک تقریبا ۳ قاشق غذاخوری ۳۵ گرم
پودر نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
تخم مرغ ۵ عدد (۲ عدد کامل ۳ عدد زرده ۲ عدد سفیده)
شکر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای خامه وسط رولت:
خامه ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
وانیل مایع ۱/۲ قاشق چایخوری
سینی ۳۰ در ۴۰ سانت
دمای فر ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتی گراد