طرز تهیه رولهای دارچینی
مواد لازم برای خمیر:
پودر خمیر ترش ۱/۴ ۲ قاشق چایخوری – ۷ گرم
آب ولرم ۱/۴ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه – ۵۰ گرم
کره یا روغن جامد ۱/۳ پیمانه – ۷۵ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد درشت یا ۱ عدد کوچک + ۱ عدد زرده
آرد معمولی یا آرد نان ۱/۲ ۳ تا ۴ پیمانه
دمای فر ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای داخل رول:
کره نرم شده ۱/۲ پیمانه – ۱۱۴ گرم
شکرقهوهای یا سفید ۱/۲ پیمانه – ۱۰۰ گرم
دارچین ۲ قاشق غذاخوری
کشمش و گردو در صورت تمایل ۱ پیمانه
مواد لازم برای گلیز:
کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند ۱/۲ ۱ پیمانه
وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری
آب جوش یا قهوه دم کرده ۳ تا ۶ قاشق غذاخوری