طرز تهیه سالاد خاص و مقوی
1. ماهیِ سالمون رو با ۱ قاشُقِ مُرّباخوری عسل، ۱ قاشُقِ چایخوری فلفل سیاه، ۱/۲ قاشُقِ چایخوری نمک و ۲ قاشُقِ غذاخوری روغنزیتون حسابی ماساژ بده.
2. آبِ نصفِ ۱ عدد لیمو تُرشِ تازه هَم روش بریز و زمان بده با این مَرینِیت ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت داخلِ یخچال بمونه تا کامل مزّه بگیره.
3. ماهی رو از یخچال بیار بیرون و گریل کن.
4. حالا داخلِ ظرفِ سِروِ سالاد، ۱ بوتهیِ مُتوسط کاهو رسمیِ خُردشده بریز و ماهی رو کنارش بذار.
5. نصفِ ۱ آووکادویِ رسیده رو بُرش بزن و رویِ سالاد بچین.
6. بقیهیِ سطحِ سالاد رو با ۱ تخممُرغِ آبپَزِ نصفشُده، ۱ عدد خیارِ حلقهحلقه شده و ۱۰ عدد لوبیا سبزِ پُخته تزیین کن.
7. به جایِ سُس، میتونی از ترکیبِ روغن زیتون و لیمو تُرش استفاده کنی.
8. آخر سَر یکم فلفل هَم روش بریز که طعمِ بیشتری بهش بده.