طرز تهیه شیرینی نعلی برای شب عید
آرد سلف ریزینگ " Self-Rising Flour"
حدود 8-9% پروتئین داره و آردی است که از ترکیب آرد و بیکینگ پودر و نمک درست شده که توصیه میشه آماده اون را نخرید چون اگر آرد مدت طولانی بماند؛ بیکینگ پودر داخل آرد اثرش را از دست میدهد و کیک پف نخواهد کرد.
1 پیمانه آرد سلف ریزینگ = آرد همه کاره یا سفید معمولی (130 گرم) + 1و 1/2 ق چ بیکینگ پودر+ 1/4 ق چ نمک
مقدار آرد کمی از 1 پیمانه کمتر است یعنی بعد از اندازه گیری به اندازه 2 ق چ از آرد بردارید و بعد نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید.