طرز تهیه شیرینی کاکایویی
کره حیوانی یا کره گیاهی به دمای محیط رسیده 300 گرم (اگه طعم کره رو دوست ندارید از کره گیاهی استفاده کنید … من کره گیاهی استفاده کردم)
پودر قند 1 پیمانه (معادل 120 گرم)
نشاسته ذرت1 پیمانه (معادل 125 گرم)
◀نشاسته ذرت سفید رنگ هست و از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید (نشاسته ذرت باعث نرمی و لطافت شیرینی میشه)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
آرد 2 و 1/2 پیمانه (هر پیمانه آرد 125 گرم هست)
◀آرد را کم کم اضافه کنید … بسته به جنس آرد ممکنه یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه
.
دستور تهیه 😕
ابتدا کره+پودر قند را حدود 7دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن و حجیم شود.
سپس وانیل را افزوده و دوباره هم بزنید.
نشاسته ذرت را اضافه و مخلوط کنید.
آرد را به تدریج افزوده و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
◀بسته به جنس آرد ممکن است یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر آرد استفاده شود
◀دقت کنید خمیر نهایی باید کاملا لطیف و بدون ترک باشه …
30 دقیقه خمیر را در یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر را کم کم بین دو نایلون پهن و کاتر بزنید.
و در سینی بچینید (سینی نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی نداره)
◀من از کاتر فشاری استفاده کردم
سپس سینی را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 15 تا 20 دقیقه بپزید
◀با کارد آروم شیرینی رو حرکت بدید اگه در سینی تکون خورد یعنی آماوه ست و بلافاصله سینی رو از فر خارج کنید اگر زیاد توی فر بمونه خشک و بیسکوئیتی میشه.
◀شیرینی اصلا خشک و بیسکوئیتی نیست.
◀در پایان بعد از سرد شدن شیرینی با شکلات ذوب شده یا بریلو تزئین کنید.
◀بریلو رو میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنید.
◀با این مقدار حدود 150 عدد شیرینی خواهی داشت.
◀تا سه هفته در یخچال و در ظرف دربسته این شیرینی ماندگاری داره.
◀برای فر برقی یا توستر دما رو 20 درجه کمتر در نظر بگیرید
◀در تابه دو طرفه یا در فر دستساز هم میتونید شیرینی رو درست کنید.
بهتره قبل از سرو داخل شیرینیها رو با بریلو پر کنید