طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی ترد و خوشمزه | انتخابی عالی برای شیرینی عید نوروز
مواد لازم: زرده تخم مرغ ۵ عدد پودر قند ۱۵۰ گرم گردوی ریز شده ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری فر را در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد و یا ۳۰۲ درجه فارنهایت روشن کنید…
مواد لازم: زرده تخم مرغ ۵ عدد پودر قند ۱۵۰ گرم گردوی ریز شده ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری فر را در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد و یا ۳۰۲ درجه فارنهایت روشن کنید…
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.