طرز تهیه فلافل وفوت و فن های پخت آن
طرز تهیه
مواد لازم:
پودر فلفل دلمه ای
زردچوبه
فلفل سیاه
ژیره
نکن
نخود (یک روز و نیم خیس بخورد)
سبزی جعفری
سیر
سیب زمینی
پیاز
لیمو
ماده اصلی تشکیل دهنده فلافل، نخود است. به همین خاطر برای گیاهخواران گزینه بسیار مناسبی است. فلافل از غذاهای لذیذ و پرطرفدار در خاورمیانه محسوب می شود که طرز پخت آن در ادامه آمده است.
مواد لازم
نخود خیس خورده و چرخ شدهیک لیوان
ادویه مخصوص فلافلبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری
پیازیک عدد بزرگ
سیر سه حبه
گشنیزبه مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
طرز تهیه
نخود را به مدت 24 تا 48 ساعت درون آب قرار دهید و طی این مدت چندین مرتبه آب آن را عوض کنید تا مواد نفخ زای نخود از آن خارج شود. سپس نخودهای خیس خورده را چرخ کنید. پیاز رنده شده و سیر را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس سایر مواد از قبیل رب گوجه فرنگی، گشنیز، نمک و ادویه را اضافه کنید. در پایان فلافل را در روغن فراوان سرخ کنید.
نکات مهم
1- نخودهای فلافل نباید له شوند. نخود چرخ شده باید اندکی زبری داشته باشد تا بافت فلافل شما بهتر شود.
2- اگر برای سرخ کردن فلافلها می خواهید از ماهیتابه تخت استفاده کنید، فلافلها را به شکل کتلت درآورده و سرخ کنید. در صورتیکه برای سرخ کردن فلافلها می خواهید از ماهیتابه گود استفاده کنید، می توانید فلافل ها را به صورت توپ های کوچک درست کرده و در روغن غرق کنید تا یکنواخت سرخ شود.