طرز تهیه لازانیا رولی (مجلسی)
سلام به همه همراهان نازنین پیج ما….
واقعا کسی هست که لازانیا دوست نداشته باشه؟
ایا لازانیای خوشگلتون بعد از اولین برش دل و رودش میریزه بیرون؟؟؟????
پس از این به بعد اینجوری بپزینش☺️ شیک و مجلسی سروش کنین☺️☺️
"لازانیا رولی"
مواد لازم مایه گوشت برای
12 قطعه لازانیا :
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای یک عدد
پیاز خرد شده یک عدد
رب گوجه به میزان دلخواه
نمک و فلفلو ادویه به اندازه کافی
پنیر پیتزای رنده شده به میزان دلخواه
سس بشامل:
مواد لازم
کره 3 قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه کمی
خامه و پنیر پیتزا در صورت تمایل دو قاشق
تهیه این سس خیلی ساده اس به این صورت که ابتدا کره رو با آرد تفت میدیم و بعد کم کمشیر گرم رو اضافه میکنیم و در حین اضافه کردن شیر مدام هم میزنیم که آرد گلوله گلوله نشه. وقتی که به غلظت مناسبی رسید از رو حرارت برش میدارین
✅ نکته: مقدار شیر در این دستور به کیفیت آرد بستگی داره و ممکنه کمی بیشتر یا کمتر باشه پس نباید شیر رو یکباره به آرد و کره اضافه کنیم. خیلی آهسته این کار رو انجام میدیم و هم میزنیم که هم گلوله نشه و هم به غلظت دلخواهمون برسه
مایه گوشت:
که دیگه خودتون استادین
ابتدا پیاز را سرخ کنید و با گوشت و ادویه و فلفل دلمه ای و هرچیز دیگه ای که دوست داشتین و در دسترس بود? تفت دهید
رب را اضافه کنید تا با هم ترکیب شوند و طعم ادویه به خورد گوشت برود و حسابی سرخ بشن درشم بزارین که بپزه و اب بندازه
ورقه های لازانیا رو بپزین
بعد از پخت چند ثانیه بندازین تو آب یخ بمونه
که له نشه بتونین راحت رولش کنین
حالا مایه لازانیا و سس سفید (سس بشامل) رو که از قبل حاضر کردین بیارین
ورقه ها رو مثل شکل پهن کنین سس سفید بمالین موادتون رو قرار بدین ، کمی پنیر بریزین و رولش کنین
کف ظرفتون رو کمی چرب کنین رول هارو بچینین
روشون سس سفید و پنیر پیتزا قرار بدین بزارین تو فر 180 درجه سانتیگراد 30 دقیقه بمونه
نوش جان❤️