طرز تهیه لبو در خانه و راز خوشمزه شدن آن
مواد لازم برای تهیه لبو پخته
۵ الی ۶ عدد لبو متوسط
۴ قاشق غذا خوری شکر
مواد لازم برای تهیه لبو پخته
مواد لازم برای تهیه لبو پخته
مراحل تهیه لبو پخته
ابتدا لبو رو بدون اینکه پوست بکنیمخوب میشوریم.
حالا داخل قابلمه ای بزرگ ۴ الی ۵ لیوان آب ریخته و لبو رو توش گذاشته و در قابلمه هم میبندیم تا لبو بپزه.
بعد از ۲ الی ۳ ساعت لبو پخته شده و آبش کمتر شده.
لبو رو از قابلمه در آورده و پوست میکنیم.
حالا لبو رو حلقه حلقه میکنیم.
شکر رو با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط میکنیم.
بعد حلقه های لبو رو داخل قابلمه ریخته و باز حرارت میدیم تا آب لبو کاملا غلیظ بشه و به صورت شیره دربیاد.
بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره دراومده. حالا میتونیم لبو های خوشرنگ و لطیف و خوشمزه مون رو سرو کنیم.
نکاتی برای خوش رنگ و خوش طعم شدن لبو
اصلا لبو رو قبل از پختن پوست نگیرین چون در صورت پوست کندن رنگ لبو ازش خارج شده و بی رنگ و رو میشه.
پخت دوباره لبو بعد از حلقه کردن به خوش طعم و لطیف شدن لبو خیلی کمک میکنه.
حتما بذارین تا آب لبو کشیده و شیره مانند بشه این کار طعم لبو هارو محشر میکنه.
لبو پخته خوش رنگ و خوش طعم
لبو پخته خونگی خوش رنگ و خوش طعم