طرز تهیه لقمه بادمجان سوخاری
لقمه های بادمجان سوخاری با پنیر موزارلا و پارمزان که بعنوان پیش غذای مهمانیها فوق العاده مورد استقبال خواهد بود .مواد لازم: 2 یا 3 عدد بادنجان با پوست. نازک ورقه شده +مقداری ریحان خرد شده و کمی نمک +400 گرم پنیر ریکوتا +1 پیمانه پنیر موزارلا +1/2 پیمانه پارمزان+4 عدد تخم مرغ +مقداری آرد سفید و آرد سوخاری طرز تهیه: ورقه های بادمجان را در سینی چیده, نمک می پاشید به هر دو سمت و میگذارید 30 دقیقه بماند. ریحان, پنیرها, یک تخم مرغ و نمک (اگه لازمه) رو خوب مخلوط میکنید.با دستمال, رطوبت بادمجان ها را گرفته و یک ساعت در فریزر قرار میدهید.. بعد از یک ساعت, وسط یک برش بادمجان کمی مخلوط پنیر می گذارید, ورقه بعدی رو روی آن قرار می دهید. وقتی همه آماده شدند مجددا 15 دفیقه در فریزر گذاشته و در همان حین, سه طرف از آرد, تخم مرغهای بهم زده, آرد سوخاری حاضر کرده. لقمه های بادمجان را اول در آرد, بعد در تخم مرغ و در پودر سوخاری می غلطونید, دوباره در تخم مرع و سوخاری تا پوشش ضخیمتری داشته باشید. در ظرفی که گود اما کوچک باشد در روغن سرخ کرده و یا در سینی فر چیده با دمای 180 تا وقتی ترد و کریسپی شود می پزید.