طرز تهیه مربای پوست هندوانه
سلام به همگی عزیزای دل
حالا بعد از کلی تدارکات شب یلدا تکلیف اون همه پوست هندونه چی میشه؟؟؟؟؟
به جای اینکه بریزیمشون دور من یه فکر بهتر دارم
شاید باورتون نشه ولی مربای پوست هندوانه یکی از خوشمزه ترین مرباهای هست که میتونین امتحان کنین
و یه استفاده بهینه از هندونه هامون شده☺️
خب بریم سراغ مربای عزیز
"مربای پوست هندوانه"
پوست هندوانه 1 کیلو نیم
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری پر
برای اسانس مربا میتونین از 1 قاشق چایخوری رنده لیمو ترش استفاده کنین ولی اگر اسانس لیمو رو دوست ندارین میتونین به جاش از هر اسانس دیگه ای مثل هل ، گلاب ، چوب دارچین و یا … استفاده کنین من وانیل رو همیشه ترجیح میدم
آبلیمو و یا آب لیمو ترش تازه 1 قاشق چایخوری
میخک 6 تا 7 عدد که قابل حذفه و برای اسانس مربا اضافه میشه که شما میتونین با هر چیزی جایگزینش کنین مثل هل و …
برای شربت مربا
شکر یک کیلو و نیم
آب یک و نیم لیتر
خب اول از همه پوست سبز رو با چاقو نازک جدا کنین و قسمت سفید را نگهدارید میتونین با قالب فلزی به اشکال مختلف مثل ماه و ستاره برشش بدین یا خیلی ساده با چاقو تکه تکه کنین
حالا پوست هندوانه هارو داخل یک کاسه ریخته روی آن آب بریزید و جوش شیرین را اضافه کنین بعضیا با آهک درست میکنن که به نظرم مضره این مقدار جوش شیرین که بعدم شسته میشه ضرری نداره
حالا میزارین پوستها تو مخلوط آب و جوش شیرین 24 ساعت بمونه و روی ظرف را میپوشانید و بعد از 24 ساعت پوست هارو میشورین آبکش میکنین
داخل یک قابلمه آب میریزین و میزارین به جوش بیاد پوست هارو داخل آب جوش قرار میدین چند قل که خورد و نیم پز و نرم شد
پوست هارو از آب جوش خارج کرده که له نشن و آبکش میکنین با آب سرد
حالا میریم سراغ شربت
آب و شکر را مخلوط کرده روی گاز میزارین و اسانس دلخواه مثل پوست لیمو ، میخک و یا غیره را در این مرحله اضافه میکنین و بهم میزنین تا شکرها کامل حل بشن وقتی آب شربت به جوش آمد پوست هارو اضافه کرده و اجازه میدیم با شربت بجوشه و خوب پخته بشن و شربت قوام بیاد و در آخر ابلیمو رو اضافه میکنین وقتی به قوام مربا رسید و پوست ها مخته شدن زیر گاز رو خاموش کرده روی ظرف رو با پارچه میپوشانین و میزارین تو محیط بمونه تا خوب سرد شه و بعد به ظروف در دار منتقل میکنیم و در یخچال میزاریم
نوش جان?