طرز تهیه نان تابه ای (مناسب روزهای قرنطینه)
سلام به همگی عزیزای دل
خوبین ، خوشین؟؟؟
یه نون خوشمزه و فوری براتون آوردم کیف کنین?
با موندگاری بالا و بدون فر
بافت این نون مثل لواش نیست دوستان خیلی لطیف تره و بیشتر شبیه کرپ هست
و میتونین با افزودن مواد مختلف طعمشو عوض کنین مثل سبزیجات و سیاهدونه و …
"نان تابه ای"
تخم مرغ 2 عدد
ماست 8 قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ، نمک ، ماست را با همزن دستی بزنین تا از حالت لختی دربیاد
آب و بیکینگ پودر را اضافه کرد و مخلوط کنین
روغن و آرد الک کرده را ریخته و خوب مخلوط کنین تا یکدست شه
غلظت مواد مثل ماست هست اگر شل بود کمی آرد بزنین
اگر دوست داشتین میتونین به دلخواه از سیاهدانه یا سبزی های معطر هم در این مرحله داخل مواد خمیر بریزین و بعد بپزین
برای پخت حتما باید از تابه نچسب استفاده کنین
تابه را کمی با برس چرب کنین
روی حرارت ملایم گذاشته صبر کنین تا گرم شه حسابی
حالا با ملاقه مقدار مناسب از مواد برداشته و داخل تابه پهن کنین
صبر کنین تا روی نون حباب بزنه و خودشو بگیره برش گردونین تا طرف دیگش هم بپزه اگر نونتون رو نازک پهن کردین که خیلی زود میپزه و نیاز به گذاشتن درپوش تابه نیست ولی حواستون باشه نسوزه
ولی اگر نون رو ضخیم پهن کردین در تابه رو بزارین چند دقسقه که مغز پخت شه و بعد برش گردونین
میتونین مقداری کره هم روش بمالید که خوش طعم و معطر شه .