طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی
پَنکیک یا همون کیک ماهیتابهای از جمله سریعترین و راحتترین صُبحانهها و میان وعدهها حساب میشه که طرفدارایِ زیادی هم برای خودش داره
1. نصفِ قاشق غذاخوری شکلات صبحانهیِ فَندُقی رو بریز روی کاغذِ یا صفحه روغنی و با پشتِ قاشق آروم به شکل دایره پخش کن. (شکلات در دمای محیط)
.
2. کاغذِ شکلات ها رو جدا برش بزن و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزار داخل فریزر تا سفت بشه و اصطلاحاً خودش رو بگیره.
.
3. ۲ لیوان آردِ نول (سفید) یا آردِ قنّادی، ۱ قاشق غذاخوری بِیْکینگ پودر، ۲ قاشق غذاخوری شکر و یک-چهارم قاشق چایخوری نمک رو با هم مخلوط کن.
.
4. ۱ عدد تخم مرغ، ۱ قاشق چایخوری پودر وانیل، و ۱ لیوان شیر رو به محتویات اضافه کن و خوب با هَم بزن تا به یه بافتِ غلیظ برسی
.
5. نصفِ ملاقه از محتویات رو بردار و بریز مرکزِ ماهیتابهیِ نَچسب (روغن نمیخواد) ، خودش به خوبی به شکل دایره پهن میشه.
.
6. #شکلات هایی که گذاشتی داخل فریز رو از کاغذ روغنی جدا کن و بگذار وسطِ پَنکیک.
.
7. یک چهارم ملاقه از مایهی پنکیک رو بردار و بریز روی شکلات؛ طوری که همهیِ سطحِ پنکیک باهاش پوشیده بشه.
.
8. وقتی که رویِ پنکیک شروع کرد به حُباب زدن وقتشه که اون رو برگردونی. رنگش که طلایی شد بَرش دار و دیگه کار تمومه…
.