طرز تهیه ژله رنگین کمانی
هربسته ژله رو جداگانه با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده، روی حرارت کتری میزاریم تا ذرات ژله کاملا حل و ژله شفاف بشه. سپس با نصف لیوان آب سرد مخلوط میکنیم.
ژله ها رو داخل ظرفهای تکنفره میریزیم و داخل یخچال قرار میدیم.(قاشق یا ملاقه کوچکی را پیمانه قرار بدید تا مقدار ژله همه ظرفها یک اندازه باشن).
دوبسته ژله ی آلوورا رو با دولیوان آب جوش مخلوط کرده و بن ماری میکنیم ، سپس با 1 لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و اجازه میدیم کاملا هم دما با محیط بشه.
نصف لیوان بستنی وانیلی(یا دو عدد بستنی وانیلی کوچک)رو که بیرون از فریزر گذاشتیم تا کاملا آب بشه و به دمای محیط برسه رو اول با چنگال خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد با ژله آلوورا مخلوط میکنیم و هم میزنیم (حتما کف های ایجاد شده رو بردارید)بعد به اندازه ی ژله اول روی اون میزیزیم و داخل یخچال قرار میدیم.
بقیه رنگها هم به همین ترتیب.
طعم ژله ها به ترتیب از پایین آلبالو، لیمو، بلوبری موز، ولایه آخر هم انگور هستش که از هر کدوم یک بسته کامل استفاده شد. این ژله به تنهایی خودش زیبا هست ولی اگر بخواید میتونید روش رو با خامه فرم گرفته شکوفه بزنید یا با انواع ترافل یا هر چیز دیگه ای تزیینش کنید.
*حتما یادتون باشه هر رنگ ژله ای که میخواید روی لایه قبل بریزید خنک باشه و از حرارت افتاده باشه چون اگر گرم باشه لایه ی زیرین رو آب میکنه و ژله ها با هم قاطی میشن.
*ژله آلوورا و بستنی هم هردو حتما باید همدما باشن اگر بستنی خنک باشه و ژله گرم حتما دورنگ میشه.
*هر لایه سی دقیقه داخل یخچال بمونه کافیه.
*به جای ژله آلوورا و بستنی میتونید اژ ژله آلورا و شیر یا خامه یا ماست استفاده کنید یا از ترکیب شیر و شکر و ژلاتین استفاده کنید.
*با این مقدار مواد ما پانزده ژله رنگین کمان تکنفره داریم. از