طرز تهیه “ژله رولی هندوانه” مخصوص شب یلدا
ژله انار یا توتفرنگی ۱ بسته
ژله کیوی یا موهیتو ۱ بسته
ژله آلوورا ۱ بسته
بستنی وانیلی یک لیوان
طرز تهیه ژله رولی هندوانه مخصوص شب یلدا
ابتدا هر بسته ژله رو جداگانه در یک لیوان سرخالی آب جوش حل کنید و روی سماور درحال جوش بگذارید تا ذراتش کاملا حل شود بعد اجازه دهید کمی خنک شود سپس به هر کدام دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی اضافه کنید سپس بستنی و آب جوش را مقاری هم بزنید تا بستی حل شود.یک عدد سینی مستطیل ۲۰ در ۳۰ را انتخاب کنید ابنتدا رنگ قرمز را در یک طرف سینی پخش میکنیمو به صورت متمایل داخل یخچال قرار میدهیم تا خود را بگیرد. اجازه دهید حدود هفت الی ده دقیقه در یخچال بماند. توجه کنید ضخامت ژله بیشتر از دو سه میلیمتر نشود زیرا هنگام رول کردن امکان شکستگی ژله وجود دارد، بعد از ژله قرمز ژله سفید را در سمت دیگر سینی پخش میکنیم و به همان روال در یخچال قرار می دهیم. در مرحله بعد ژله سبز را اضافه کرده اما در کل سطح سینی پخش میکنیم. اجازه دهید سی دقیقه دیگر سینی در یخچال بماند تا ژله ببندد. بعد از سی دقیقه ژله را از یخچال درآورده و از طول به نوارهای یک سانتی متری برش میزنیم و از طرف رنگ قرمز شروع به رول کردن میکنیم.
برای اینکه ژله رولی نشکند نباید بیشتر از ۴۵ دقیقه در یخچال بماند و نباید ژله رولی ضخیم شود این موارد باعث شکستن و ترک برداشن ژله رولی میشوند.