طرز تهیه ژل هندوانه برای شب یلدا مرحله به مرحله
نیمی از پودر ژله را در ۱/۲ لیوان آب جوش ریخته و هم بزنید تا کاملا در آب حل شود.
پس از حل شدن پودر ژله در آب جوش، ۱/۲ لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و در ظرف سرو بریزید.
ظرف سرو را در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.
باقیمانده پودر ژله را در ۱/۲ لیوان آب جوش بریزید و پس از حل شدن ژله در آب، ۲ قاشق غذاخوری بستنی یا خامه به آن اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط فوق را روی ژله بسته شده در یخچال ریخته و دوباره در یخچال قرار دهید.
به این ترتیب با تزیین روی ژله با ترافلهای رنگی، یک نوع ژله ساده و شیک مناسب برای مهمانی دارید که اگر در جامهای شیشهای درست شود، زیبایی آن دو چندان خواهد شد.