طرز تهیه کروسان سیبزمینی
سیب زمینے پخته شده و له شده: یک لیوان-آرد سفید: ۲ لیوان -خمیر مایه: ۷ گرم -نمک: یک ق چ-روغن زیتون: ۲ ق چ-تخم مرغ: یک عدد براے وسطش-ژامبون: ۲/۳ لیوان -پنیر موزارلا ورقه ای(به دلخواه)
سیب زمینے پخته شده و له شده: یک لیوان-آرد سفید: ۲ لیوان -خمیر مایه: ۷ گرم -نمک: یک ق چ-روغن زیتون: ۲ ق چ-تخم مرغ: یک عدد براے وسطش-ژامبون: ۲/۳ لیوان -پنیر موزارلا ورقه ای(به دلخواه)
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.