طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی
مواد لازم 😕
بادمجان مقدارش بستگی به تعداد نفرات،
پیاز یدونه بزرگ،
سیر 5 حبه،
دو قاشق نعناع خشک،
کشک به میزان دلخواه،
زردچوبه فلفل نمک و
روغن.
.
دستور تهیه 😕
ابتدا بادمجونارو پوست کندم از وسط نصف کردم و سرخشون کردم اگه بادمجوناتون تلخن یا تخمشون زیاده حتما اول نمک بپاشید روش دو ساعت بمونه بعد نمک ها رو پاک کنید و سرخ کنید تا تلخیش گرفته بشه وقتی بادمجونا سرخ شد کمی اب میریزیم داخلش و میذاریم بادمجونا پخته و نرم بشن توی تابه ای جدا گانه پیاز و سیر را سرخ میکنیم به همراه زردچوبه فلفل و بعد یه نعناع داغ درست میکنیم بعد از اینکه بادمجونا پخته شده توی صافی میریزیم روغن اضافیشون گرفته شده بعد داخل غذاساز ریختم تا میکس بشه با کوشکوب هم میشه له کرد و بعد با پیاز داغ سیرداغ نعناع داغ و کشک مخلوط کردم و گذاشتم یک ربع با دره بسته بمونه و حاضره مطمئنم درست کنید عاشقش میشید خصوصا برای مهمونی هاتون یه پیش غذای عالیه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید??
.