طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی
سلام دوستان عزیزم من اومدم با دستور یه نخود فرنگی خیلی خوشمزه، میدونید که نخود فرنگی چقدر پرخاصیته سریع بگیرید تا فصلش نرفته ها??
خوبی کنسرو کردن نخود فرنگی اینه که هم خاصیتش حفظ میشه هم هروقت که بخواین استفاده کنید امادست هم توی یخچال میتونید نگهداری کنید و هم بیرون یخچال اصلا معرکست حتما درست کنید که پشیمون نمیشید
.
دستور تهیه 😕
2 کیلو نخود فرنگی گرفتم پاک کردم شستم و داخل قابلمه ریختم و بقدری اب ریختم که روی نخود فرنگی هارو بگیره بیست دقیقه زمان دادم تا کمی بپزه و نرم بشه زیاد از حد بمونه ممکنه له بشه یا چروک بشه 20 دقیقه مناسبه بعد ابکش کردمو داخل شیشه های تمیز و استریل شده و کاملا خشک ریختم کمی نمک روش پاشیدم و از اب جوشیده سرد شده پر کردم و درشون رو محکم بستم درها فلزی باشه و زنگ زده هم نباشه برعکس داخل یه قابلمه گذاشتم و تا نصف شیشه ها اب ریختم و بیشت دقیقه گذاشتم که بجوشه بعد از بیست دقیقه امادس میتونید بیش از 6 ماه قابل استفادس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد?