طرز تهیه کوکو با دانههای گیاهی
کینوا را با یک و نیم پیمانه آب اجازه بدهید کاملا بپزد و آب آن کشیده شود
سیب زمینی نیم پز رنده شده و هویج و پیاز و زنجبیل تازه را رنده میکنیم و کمی آب آن را میگیریم .
سپس کینوا پخته شده و از دما افتاده را به همراه جعفری ساطوری شده و پیاز چه ریز شده و ادویه ها و پودر سوخاری و پنیر پارامسان و تخم مرغ اضافه نموده مواد را مخلوط کرده و در در روغن کنجد سرخ کنید سپس روغن اضافی آن را گرفته به ظرف سرو منتقل کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.