طرز تهیه کیک باقلوا – کیک شربتی
مواد لازم برای کیک باقلوا
تخم مرغ :3 عدد
روغن مایع:1/4 پیمانه
شکر :1 پیمانه
وانیل :1/4 قاشق چای خوری
ارد :1 و 1/4 پیمانه
بکینگ پودر :1 قاشق چای خوری
پودر هل :1 قاشق مربا خوری سر پر
گلاب:1 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای شربت ( شهد )
گلاب:1/2 پیمانه
آب:1/2 پیمانه
شکر :1 پیمانه
کیک باقلوا
پخت کیک باقلوا
طرزتهیه کیک باقلوا
ابتدا شکر و آب را در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشد سپس گلاب را افزوده و شعله را خاموش میکنیم تا شهدمان خنک شود.
در این فاصله به سراغ درست کردن کیک باقلوا می رویم برای این کار ابتدا فر را با دمای 180درجه روشن کنید تا گرم شود.
سینی فر را چرب کرده و کمی آرد بپاشید سپس سینی را برگردانید تا آرد اضافی اش خارج شود.
حالا 3 عدد تخم مرغ را داخل کاسه بزرگی بشکنید و شکر و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا مواد بخوبی با یکدیگر مخلوط شود.
سپس گلاب را افزوده و نصف پودر هل را می ریزیم و دوباره هم میزنیم تا به خورد مواد برود.
در ادامه روغن را بریزید و مواد را فقط تا حدی که مخلوط شود هم بزنید، در مرحله بعد آرد الک شده را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به موادتان اضافه کنید وهم بزنید.
در آخر باقی مانده هل را هم بریزید و خمیر را داخل سینی فر بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید، ابعاد سینی و یا قالب باید حدود 35 در 35 سانتی متر باشد.
حالا قالب را داخل فر قرار داده و اجازه دهید تا باقلوا برای حدود نیم ساعت بپزد.
بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج کرده و با کمک قلمو روی آن زرینه بمالید و برای 5 تا 10 دقیقه داخل گریل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود اما مراقب باشید نسوزد.
(برای درست کردن زرینه یک عدد زرده تخم مرغ را با نوک قاشق شیر و یک قاشق مرباخوری پودر قند و کمی زعفران دم کرده مخلوط کنید.)
بعد از آماده شدن باقلوا آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود، سپس در سه مرحله شهد را روی آن بریزید و روی باقلواها را با پودر پسته تزیین کنید.
پخت باقلوا
یک عصرانه لذیذ باکیک باقلوا
نکات تکمیلی در مورد کیک باقلوا
کیک باقلوا جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک باقلوا را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .