طرز تهیه کیک ماربل برانیز
کیک ماربل برانیز
مواد لازم 😕
اول از همه، قسمت پنیری رو آماده میکنیم و میزاریم کنار.
برای قسمت پنیری نیاز داریم به :
آرد ۴۰ گرم (دوقاشق غذاخوری)
شکر ۱۰۰ گرم (یک سوم پیمانه)
کره ۵۰ گرم
پنیر خامه ای بدون نمک (ماسکار پونه یا ویلی یا لبنه) ۲۰۰گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
.
دستور تهیه 😕
تمام مواد بالا ب جز تخم مرغ ترکیب کرده بعد تخم مرغ رو دونه دونه ترکیب کرده و با همزن برقی یا دستی هم میزنیم. میزاریم کنار میرم شکلات رو بنماری میکنیم.
ابتدا ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای رو خرد کرده با ۱۵۰ گرم کره و ۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو ترکیب کرده و روی حرارت کتری میزاریم آب بشه (به این روش بنماری کردن میگیم) اصلا روی حرارت مستقیم نزارید.
حالا میریم مواد کیکمون رو اماده میکنیم.
.
مواد لازم برای قسمت شکلاتی 😕
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۵۰ گرم (دو سوم پیمانه)
آرد ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
گردو خرد شده ۱/۲پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
.
دستور تهیه قسمت شکلاتی 😕
اول تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل ب مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعدمواد شکلاتی ک بنماری کردیم (کره، شکلات، پودر کاکائو) و گردو رو ب مواد اضافه کرده و هم میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر رو ترکیب کرده، در حد مخلوط شدن با هم ترکیب میکنیم.
من قالب رو با روغن جدا کننده چرب کردم خیلی راحته ترکیبش آرد و روغن هست. میتونید از کره مارگارین یا روغن مایع اضافه کنید. من دو قاشق ارد استفاده کردم و روغن ب اندازه ای ک موادمون خمیری و کمی روان بشه، با این روغن محاله کیک ب قالب بچسبه. نصف مواد شکلاتی کیک رو ته قالب ریخته بعد مایه پنیری را روی آن ریخته دوباره مایه شکلاتی در فری که از یه ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۶۰ دقیقه بگذارید سپس پخت کیک را با خلال دندان تست کنید.
اگه خواستید میتونید گردو را حذف کنید یا مقدارشو کم و زیاد کنید