طرز تهیه کیک هندونه (با روکش فوندانت)
برای کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی از دستور کیک اسفنجی شماره یک استفاده کنید. میتونید روز قبلش آمادش کنید و سلفون دورش بپیچین و تا فرداش داخل یخچال نگه دارین. طرز تهیه فوندانتم که براتون گذاشتم. اینم میتونین روز قبلش درست کنید و خوب سلفون پیچش کنید که هوا بهش نرسه و داخل کابینت نگه دارین. کیکتون که آماده شد، میتونین تا چند ساعت بیرون نگهش دارین و یا داخل یخچال. البته بهتره روشو بپوشونین تا بهش هوا نرسه.
فوندانت، نوعی خمیر قنادی کاملاً سپید رنگ است. این نوع خمیر بیشتر برای پوشش کیک بکار برده میشود. در برخی از کشورها مانند انگلستان فوندانت، خمیر شکر نامیده میشود. در زبان فرانسه، فوندانت به معنی «ذوب شدن» و از ریشه fondue است. آیسینگ فوندانت در بسیاری از موارد منظور از فوندانت، آیسینگ فوندانت است.
کلیپ طرز تهیه کیک هندونه (با روکش فوندانت)