طرز تهیه ?مارمالاد هویج
?مارمالاد هویج
مواد لازم 😕
هویج ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
آب ۱/۵ لیوان
پودر ژلاتین ۱/۲ ق .چ
هل ۱/۲ ق .چ
جوهر لیمونوک ق.چ
زعفران به میزان لازم
.
دستور تهیه 😕
هویج ها رو پوست بگیرید، خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. آب را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا بپزه صبر کنید تا کاملا هویج ها پخته بشه و آبی داخل قابلمه نمونه. سپس با گوش کوب هویج هارو پوره کنید و مجددا روی حرارت بذارید، شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید وقتی از کناره ها شروع به جوش ریز زد حرارت را کم کنید. گلاب را داخل کاسه بریزید و پودر ژلاتین را روی گلاب بپاشید و کاسه را روی بخار کتری بذارید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه. وقتی مارمالاد غلیظ شد ژلاتین، پودر هل و جوهر لیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس ۵ دقیقه قبل از خاموش کردن زعفران را اضافه کنید وقتی به غلظت مورد نظر رسید حرارت را خاموش کنید و مارمالاد را به ظرف دیگه ای منتقل کنید تا خنک بشه. بعد از اینکه خنک شد داخل ظرف در بسته بریزید و داخل یخچال بذارید