طرز پخت نازک پسته قزوین
سر خود چیزی را عوض نکنید
در اینجا هم مجدد به نکته مهم دنبال کردن دستور پخت باز میگردیم. برای مثال برای نوآوری در طعم نباید مقداری بلوبری را به دستور پخت نان موزی اضافه کنید. این نکته به آن معنا نیست که طعم بلوبری و موز خوشمزه نمیشود، البته شاید نتیجه نهایی خوشایند نباشد، ولی مسئله اینجاست که برای اینکار باید به دنبال دستور پخت نان موز و بلوبری بگردید نه آنکه خودتان مقداری از این میوه را به خمیر اضافه کنید. تاثیر این کار شما ممکن است بر بافت کلی نان دیده شود و همه زحمات را به باد دهد.