غذای جدید با فیله مرغ برای افطار
1. ۱.۵ لیوان آرد، ۱/۳ قاشُقِ چایخوری نمک و ۱۵۰ گرم کرهیِ سرد رو داخِلِ غذاساز بریز و چند پالس هَم بزن.
2. ۱/۴ لیوان ماستِ پُرچرب یا چکیدهیِ سرد رو به مواد اضافه کن و ورز بده تا خمیری شه؛ اگه حالتِ چسبندگی داشت یکم آرد بریز تا دیگه به دست نَچَسبه.
3. خمیر رو تویِ کیسه فریزر پهن کن و بذار یک ساعت داخلِ یخچال استراحت کنه.
4. ۴ عدد فیلهیِ مُرغ رو با نمک، فلفل، پودرِ سیر و آویشن (از هَر کُدوم ۱/۳ قاشُقِ چایخوری) طعمدار و تویِ ظرفِ دَربسته، ۱ ساعت داخِلِ یخچال بذار.
5. بعد از ۱ ساعت، با بیفتککوب بافتِ فیلهها رو باز کن تا پَهن بشن.
6. داخِلِ ماهیتابه ۵ حبّه سیرِ رنده شده رو با ۳ قاشُقِ غذاخوری کَره یه کم تَفت بده.
7. ۵ عدد قارچِ بُزُرگ اضافه و شُعله رو زیاد کن.
8. حالا ۴ قاشُقِ غذاخوری خامه، نمک، فلفل و آویشن (از هَر کُدوم ۱/۳ قاشُقِ چایخوری) بریز و مُرتب هَم بزن.
9. بعد از استراحت خمیرُ رویِ کاغذِ روغنی با وردنه صاف و به ترتیب با سُسِ قارچ، پنیرِ موزارلا و فیلههایِ مُرغ پُر کن.
10. اطرافِ خمیرُ با چاقو بُرِش بزن و ببند.
11. رویِ خمیر رو با زردهیِ تخممُرغ، زعفرونِ آبکرده و کُنجد بپوشون و به مُدتِ ۳۰ دقیقه داخِلِ فِر با حرارتِ ۱۷۰ درجه قرار بده تا بپزه.
12. بهتره همراهِش تویِ فِر یه کاسه آب بذاری تا خمیر خُشک نشه.