نظر دکتر روازاده در رابطه با ظروف مسی
ین مس منبع درست کننده انرژی در بدن می باشد
استفاده از ظروف مسی برای پیشگیری از ویروس کرونا
تجارب گذشته و مقالات علمی در خصوص مزایای استفاده از ظروف مسی، نشان می دهد که ظروف مسی در مدت زمان کوتاهی باعث ضعیف شدن میکروب ها و ویروس ها شده بگونه ای که قابلیت انتقال بیماری را نداشته و به عبارتی خود یک واکسن طبیعی می باشد.
حکمای ایران زمین بر استفاده از ظروف مسی قلع اندود شده و ظروف برنجی بسیار تاکید داشتند و سالهاست که خاصیت ضدعفونی کنندگی این ظروف در کنار دیگر خواص آن، بارها در مطالب و سخنان حکیم دکتر روازاده (https://ravazadeh.com/?p=11679) بیان شده است و مقالات متعدد داخلی و خارجی نیز به آن پرداخته اند.
در این ایام نیز که بحث پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا بسیار مطرح می باشد، تحقیقات متعددی در خصوص مدت زمان زنده ماندن ویروس کرونا در سطوح مختلف صورت گرفته است.
در مقاله ای که لینک آن در ذیل آمده است (مقاله منتشر شده در تاریخ 17 مارس 2020 در سایت NEJM – The NEW ENGLAND JOURNAL of MEDICINE) زمان زنده ماندن ویروس کرونا روی سطوح مسی را 4 ساعت و روی سطوح استیل 72 ساعت بیان نموده است.
لینک مقاله:
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2004973?query=RP
البته در این مقاله به زمان زنده ماندن ویروس اشاره شده است نه به زمانی که ویروس ضعیف شده و عملاً غیر قابل انتقال خواهد شد.
تجارب گذشته و مقالات علمی در خصوص مزایای استفاده از ظروف مسی، نشان می دهد که ظروف مسی در مدت زمان کوتاهی باعث ضعیف شدن میکروب ها و ویروس ها شده بگونه ای که قابلیت انتقال بیماری را نداشته و به عبارتی خود یک واکسن طبیعی می باشد.
در مقاله ای با لینک زیر که در سال 1397 توسط مجموعه احیای سلامت ترجمه و در رسانه های احیای سلامت درج شده است در منافع نوشیدن آب در ظروف مسی آورده است:
لینک مقاله و ترجمه آن:
https://ravazadeh.com/?p=41102
اثرات استریلیزه کنندگی آبی که در ظرف مسی است، آن را برای مصرف؛ خالص، پاکیزه وبیخطر میکند.
این آب دارای اثر استریلیزگی است که باعث مرگ باکتریهای ای کولی( E Coli) میشود. به علاوه چنین آبی در مقابله با بیماریهای ناشی از آب شامل وبا، سالمونلا، شیگلا، تیفوس و ویروسها از جمله هپاتیت آ و انتروویروس بسیار موثر است.
بیائیم سرعت احیای فرهنگ به فراموشی سپرده شده خویش را افزایش دهیم.