چگونه در کنکور ثبت نام کنیمsanjesh.org
آموزش ثبت نام در کنکور سراسری
می خواهیم یک دانش آموز سال چهارم رو توی کنکور سراسری ثبت نام کنیم
مراحل ثبت نام کنکور سراسری 99
داوطلبان کنکور سراسری 99 قبل از هرچیزی باید مدارک لازم برای ثبت نام کنکور سراسری 99 را که در دفترچه ثبت نام این آزمون درج شده آماده کنند . از جمله این مدارک می توان به اطلاعات فردی و تحصیلی ، کد نظام وظیفه برای آقایون ، سهمیه ، دریافت کد سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی ، دریافت کد سوابق تحصیلی پایه دوازدهم اشاره کرد به طوریکه تمام داوطلبانی که دیپلم خود را سال 84 به بعد دریافت کرده اند و داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی خود را سال 91 تا 97 دریافت نموده اند ، می بایست با مراجعه به سایت dipcode medu ir ، کد سوابق تحصیلی خود را به منظور وارد کردن در فرم ثبت نام اینترنتی سازمان سنجش دریافت نمایند .
بنابرابن :
مراحل ثبت نام کنکور 99 شامل موارد زیر می باشد :
1 . مراجعه به سایت ثبت نام کنکور سراسری 99
2 . دانلود دفترچه ثبت نام کنکور سراسری ۹۹
3 . آماده نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت نام
4 . پرداخت هزینه ثبت نام کنکور سراسری 99
5 . تکمیل فرم ثبت نام
متقاضیان به منظور ثبت نام می بایست به سایت سازمان سنجش به نشانیsanjesh.org کنند و از منوی سمت راست عبارت کنکور سراسری را انتخاب کنند . همانند تصویر زیر
در این بخش داوطلبان بعد از ورود به صفحه ثبت نام کنکور سراسری 99 در مرحله اول میبایست وضعیت تحصیلی خود را مشخص نمایند بنابراین :
در صفحه باز شده متقاضیان می بایست نوع نظام تحصیلی ( نظام جدید 3-3-6 ،نظام قدیم ) مشخص نمایند و با وارد کردن سریال کارت اعتباری خریداری شده ، مراحل ثبت نام اینترنتی کنکور سراسری ۹۹ را آغاز کنند:
داوطلبان بعد از مشخص کردن نظام آموزشی و ارد مرحله بارگزاری عکس می شوند :
داوطلبان برای آپلود عکس می بایست بر روی گزینهbrowse کلیک کنند و عکس خود را انتخاب نمایند بعد از انتخاب عکس بر روی گزینه ارسال عکس کلیک نمایید در صورتی که عکس شما مطابق توضیحات تصویر زیر مشکلی نداشته باشد بر روی صفحه قرار می گیرد و شما برای ادامه مسیر ثبت نام باید گزینه تایید و ادامه را انتخاب نمایید .
بعد از بارگزاری عکس و انتخاب گزینه تایید و ادامه داوطلبان وارد مرحله تکمیل فرم ثبت نام کنکور سراسری 99 خواهند شد .
نحوه تکمیل فرم ثبت نام کنکور سراسری 99
تکمیل فرم ثبت نام کنکور سراسری آخرین مرحله از این پروسه ثبت نام کنکور سراسری است که به داوطلبان توصیه می کنیم قبل از تکمیل فرم ثبت نام ، فرم پیش نویس درج شده در انتهای دفترچه ثبت نام کنکور سراسری را تکمیل نمایند تا در زمان ثبت نام اینترنتی به مشکل برخورد نکنند . این فرم از قسمت های مختلفی تشکیل شده که در ادامه به آن پرداخته ایم .
بخش اول ( بند 1 تا 9 ) شامل اطلاعات فردی و شناسنامه ای داوطلب می باشد .
بخش دوم ( بند 10 تا 24 ) مربوط به اطلاعات تحصیلی داوطلب ، شامل کد عنوان دیپلم ، کد دانش آموزی مقطع دیپلم ، تاریخ اخذ مدرک دیپلم ، معدل کتبی و معدل کل دیپلم و سایر اطلاعات تحصیلی می باشد .
بخش سوم ( بند 25 تا 27 ) مربوط به سهمیه های کنکور سراسری می شود.
بخش چهارم ( بند 28 ) مختص داوطلبان دارای معلولیت بوده که نوع معلولیت خود را مشخص می نمایند .
بخش پنجم ( بند 29 ) مربوط به داوطلبان اتباع خارجی بوده که با وارد کردن کد پیگیری خود این قسمت را تکمیل می نمایند .
بخش ششم ( بند 30 ) وضعیت تحصیلی داوطلب را ار جهت دانشجو روزانه و غیر روزانه ، انصرافی ، اخراجی مشخص می کند .
بخش هفتم ( بند 31 تا 32 ) وضعیت داوطلب را از نظر فارغ التحصیلی مشخص می کند. (کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و بالاتر ) و معدل کاردانی داوطلب می باشد .
بخش هشتم ( بند 33 ) مختص داوطلبان شاغل می باشد .
بخش نهم ( بند 34 تا 40 ) نیز برای تعیین حوزه امتحانی داوطلب ، درج آدرس و اطلاعات تماس داوطلب می باشد .
پس از تکمیل فرم ثبت نام و درج آن در سایت ثبت نام کنکور ۹۹ ، یک شماره پرونده و کد پیگیری ثبت نام به شما داده می شود . حفظ و نگهداری این کد به همراه شماره پرونده در مراحل بعدی آزمون اعم از کارت ورود به جلسه کنکور سراسری 99، انتخاب رشته کنکور سراسری ۹۹ و اعلام نتایج کنکور سراسری الزامی است .