طرز تهیه خورشت سرانگشتی جنوبی
گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز رنده شده آب گرفته شده، کمی دارچین و نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شوند سپس کوفته هایی کوچک و یک اندازه درست می کنیم و در مقداری روغن تفت می دهیم تا کوفته ها طلایی شوند، 1 لیوان آب، گوجه فرنگی ریزشده و آب لیمو و رب را به گوشت های تفت خورده اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت کم خورشت جا بیفتد سپس با نان یا برنج سرو می کنیم.
در صورتی که مایه کوفته کمی شل باشد می توانیم 1 قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سوخاری اضافه کنیم و در صورت تمایل می توانیم مقداری سیب زمینی خردشده همزمان با اضافه کردن گوجه فرنگی به خورشت اضافه میکنیم.