کالباس مرغ و قارچ خانگی
مواد لازم:
ران مرغ : ۳۷۵ گرم ( مخلوط گوشت گوسفند و گوساله برای ژامبون گوشت و یا ران مرغ برای ژامبون مرغ )
تخم مرغ : ۱ عدد
آب به همراه یخ پودر شده : ۶۰ کیلی لیتر
شکر : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : ۲ قاشق چایخوری سر خالی
پودر نشاسته : ۱.۵ قاشق سوپخوری
شیر خشک : ۱/۲ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه : ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
پودر مو سیر : ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم رازیانه : ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر تخم شنبلیله : ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع : ۲ قاشق سوپخوری