طرز تهیه خمیر پیتزا با سس
برای خمیر پیتزا با سس جدید: آرد 4پیمانه یا 4لیوان/ خمیر مایه یک ونیم قاشق غذاخوری/ شکر یک قاشق غذاخوری/ نمک یک قاشق چایخوری/ روغن دوقاشق غذاخوری/ پودرسیر نصف قاشق غذاخوری یا کمتر/ پودرپیاز یک قاشق غذاخوری. طرز تهیه ……… آرد را یکبار الک کنید با خمیرمایه وشکر ونمک وروغن وپودرسیر وپودرپیاز مخلوط کنید بعد یک ونیم لیوان آب ولرم را کم کم بخورد ارد بدین تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد ارد اضافه بخورد خمیر ندین ظرف را کمی چرب کنید وخمیر را استراحت دهید حدود 45تا 60دقیقه تا حجم خمیر دوبرابر بشه