آدم برفی پفیلا مناسب برای شب یلدا
آموزش آدم برفی با پفیلا با حضور خانم محمدلو در بخش هنری برنامه آلاچیق از شبکه اشراق
آموزش طرز تهیه پفیلا
پاپ کورن
مواد لازم برای 2 نفر:
ذرت برای هر نفر تقریبا 1 مشت دانه شده
نمک به میزان لازم
کره 1 قاشق مربا خوری سر خالی
روغن1 قاشق مربا خوری سر خالی
فلفلبه میزان لازم
طرز تهیه پاپ کورن :
برای این کار به یک قابلمه بزرگ در دار احتیاج داریم. روغن و کره را با هم داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم که کمی گرم شود (در حدی که کره آب شود) بعد دانه ذرت را به اندازه ای که کف ظرفمان را کامل بپوشاند می ریزیم و در آن را می بندیم.
شعله را چند ثانیه زیاد و بعد از آن کم می کنیم. بعد از حدود یک دقیقه ذرت ها با صدا شکفته شده و به در ظرف می خورند. هر چند لحظه یک بار در قابلمه را سفت نگه داشته و ظرف را تکان بدهید که ذرت ها نسوزند.
وقتی این صدا تمام شد. زیر ظرف را خاموش کنید و بعد از حدود یک دقیقه در ظرف را باز کنید و نمک و فلفل یا آویشن به میزان دلخواه اضافه کنید ( اول مطمئن شوید که دیگر ذرتی نمانده که شکفته شود بعد در ظرف را باز کنید).
نکات پاپ کورن :
* برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمیکنه
* حرارت نباید خیلی کم باشه چون باعث عرق کردن داخل قابلمه میشه و پاپ کورن ها خوب پف نمکنهو خیس میشه
* گاهی افراد فکر می کنند مثلا اگر جای روغن فقط از کره بریزند، بهتر نمی شود؟ اما جواب اینکه که اگر فقط کره استفاده کنیم سریع می سوزد و ذرت ها سیاه می شوند.
* اگر اسپری هم داشته باشید می توانید سرکه را با استفاده از اسپری تا زمانی که ذرت های شکفته داغ هستند روی آن بپاشید و می شود سرکه نمکی.
پاپ کورن پنیری:
برای تهیه این پاپ کورن شما باید مقداری پنیر پارمزان رو ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورنتون آماده شد اون رو داخل یه ظرف در دار بریزید و پنیر رو به همراه مقداری پودر سیر و موسیر بهش اضافه کنید و چند دقیقه بذاریدش داخل فر داغهمین
پاپ کورن گوجه ای:
برای تهیه این پاپ کورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه(توی هوای آزاد هم با درپوش میشه خشکش کرد)بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی(همون که قنادی ها توش شکلات میریزن)بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پاپ کورن سرکه ای:
بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.
خواص ذرت:
آموزش طرز تهیه پفیلا – پاپ کورن
ذرت بو داده
متخصصان تغذیه می گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ریزمغذی هاست می تواند یک میان وعده بسیار مطلوب و مفید باشد. ذرت یک انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات – غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدرات ها استفاده می شود.
ذرت علاوه بر اینها، سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک می کند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید.
زنان مبتلا به کم خونی بویژه کم خونی ناشی از کمبود ویتامین می توانند با مصرف ذرت به بهبود این نوع از اختلال کمک کنند. ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها علاوه براینکه جلوی بیماری ها را می گیرند، می توانند در شادابی پوست، مو و ناخن نیز موثر باشند.
برای درمان یبوست سوپ ذرت و خوراک ذرت را در برنامه غذایی خود قرار دهید.کسانی که چاق هستند بهتر است روغن مصرفی آنها روغن ذرت باشد. برای درمان چربی خون از دم کرده کاکل ذرت و یا خود ذرت به عنوان غذا میل شود.
امیدواریم با تهیه این پاپ کورن های خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
متخصصان ریه میگویند نه تنها كارگران كارخـانهها، بلكه مصرفكنندگان نیز از بخـارهای ناشی از طعم دهندههای كرهای ذرت بوداده، مخصوصاً در مایكروویو، درمعرض خطرند.
یك متخصص ریه از مركز پزشكی و تحقیقات ملی در دنور، در نامهای به نمایندگیهای فدرال اظهار داشت كه پزشكان این مركز بر این باورند كه اولین فرد مبتلا به سرطان پیشرفته ریه را یافته اند كه سالهاست روزی چندبار در معرض بخارهای ذرت بوداده مخصوص مایكروویو قرار گرفته است.
دكتر سسیل رز متذكر شده است: «ما نمیتوانیم مطمئن باشیم كه این بیمار بهدلیل تهیه روزانه حجم زیادی از ذرت بوداده طعم دار كرهای مخصوص مایكروویو به سرطان ریه مبتلا شده است؛ اما با این حال توضیح منطقی دیگری نداریم.» نامهای كه در ماه جولای فرستاده شده بود، اخیرا توسط یك وبلاگ سیاست گذاری سلامت عمومی منتشر شد.
این نامه به بیماری بالقوه كشندهای اشاره میكند كه بهطور عامیانه Popcorn lung نامیده میشود. این بیماری، موضوع شكایت صدها كارگر كارخانههای مواد غذایی بوده است كه در معرض مـواد شیمیایی كه برای طعم دار كردن استفاده میشود، قرار گرفته بودند.
آموزش طرز تهیه پفیلا – پاپ کورن
در پاسخ به یافته خانم دكتر رز، انجمن تولیدكنندگان طعـم و اسانس، روز سهشنبه بیانیهای را منتشر كرد كه در آن تأیید شده بود اعضای این انجمن میزان مادهای موسوم به دی استیل را در طعم دهندههایی كه تولید میكنند، تا حد ممكن كاسته اند.
در این بیانیه آمده بود كه میزان دی استیل برای استفاده در طعم دار كردن، به تأیید اداره كل غذا و داروی فدرال رسیده است. هفته گذشته، شركت ویور پاپ كورن از ایندیانا پولیس، كه یك تولیدكننده ذرت بوداده است،
اعلام كرد برای رعایت حق مصرف كنندگان، به جای تركیبات طعم دهنده كرهای، تركیبات دیگری را جایگزین خواهد كـرد. مجلس نیز در حـال بحث و مذاكره بر سر وضع قوانین ایمـنی جدیدی برای سلامت كارگران كارخانههای مـواد غذایی كه در معـرض دی استیل قرار دارند است.
سازمان غذا و دارو هم در نامه الكترونیكی اعلام كرد كه در حال ارزیابی نامه دكتر رز است و پی آمدهای ایمنی و قانونی آن را به دقت بررسی میكند. فرد بلاسر، سخنگوی مؤسسه ملی سلامت و امنیت شغلی گفت:
این اولین بار است كه شاهد بیماری ریوی هستیم كه ظاهراً مربوط به بخارهای ذرت بوداده است كه در محل كار اتفاق افتاده است. بخش امنیت شغلی مراكز كنترل و پیشگیری از بیماریها اعلام كرد كه در حال یافتن پاسخی به نامه مذكور هستند.
ویلیام آلستتر، سخنگوی مـركز پزشكی ملی یهودی تصدیق كـرد كه این نامه توسط دكتر رز، متخصص بیمـاریهای ریوی محیط و كار و همچنین مدیر كلینیك درمانی محیط و كار این بیمارستان فرستاده شده است.
او گفت به جز مواردی كه در صنعت و محل كار روی داده است، تا كنون به مورد دیگری برخورد نكردهایم. دكتر رز در نامه خود تصدیق كـرده است كه اثبات این مطلب كه تهیه ذرت بوداده كرهای در مایكروویو در خانه باعث ایجـاد بیماری ریوی میشود، با در دست داشتن تنها یك مورد، كار بسیار مشكلی است.
با این حال او گفت كه خواسته است كه مسئولین كنترل را از احتمال وجود خطر بالقوهای كه سلامت عمومی را تهدید میكند، مطلع نماید. به گفته دكتر رز، بیمار مذكور مردی است كه روزانه چندین بسته ذرت بوداده كرهای دارای كره اضافه را در عرض چند سال در مایكروویو خانه اش تهیه كرده است. او از معرفی این بیمار خودداری كرد.
پزشكان، میزان دی استیل هوا را در خانه بیمار به هنگام تهیه ذرت بوداده اندازه گرفتند و نتیجه این بود كه میزان دی استیل اندازه گیری شده با میزان گزارش شده آن در بخش كنترل خروج بخار از مایكروویو در واحد كنترل كیفیت همان كارخانهای كه كارگران آسیب دیده بودند، برابر بود.
دیوید مایكلز كه در بخش سلامت عمومی دانشگاه جرج واشنگتن فعالیت میكند، فردی بود كه نخستین بار نامه دكتر رز را در وبلاگ شخصی خود منتشر كرد.
او گفت یافته خانم دكتر رز دلیل دیگری است تا مسئولین فدرال در مورد اینكه كارگران و مصرفكنندگان در معرض دی استیل قرار میگیرند، سخت گیریهای بیشتری را اعمال كنند.
مایكلز در وبلاگ خود كه مربوط به سیاست گذاری برای سلامت عمومی است اینچنین نوشته است: «این نامه پرچم قرمزی است كه نشان میدهـد طعم دهندههای شیمیایی نه تنها منجر به مرگ كارگـران میشود، بلكه ممكن است مصرفكنندگان خانگی را نیز دچار بیماری كند.»