آموزش کیک کرپچندلایه رنگین کمانی
کیک کرپ شکلاتی، یک دسر فوق العاده خوش طعم است که از چندلایه کرپ، خامه و سس مخصوص تهیه می شود .
طرز تهیهکیک کرپ رنگین کمانی
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۲۰
دقیقه
۱
برای تهیه کرپ، در یک تابه روی حرارت ملایم ابتدا کره را ذوب کنید. سپس آن را در یک پیاله بریزید.در همان تابه، شیر را گرم کنید و کنار بگذارید.
۲
در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را افزوده و هم بزنید. به تدریج کره و شیر گرم را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
۳
در یک تابه نچسب و نازک، یک چهارم پیمانه از مخلوط را بریزید. تابه را بچرخانید که مایع در همه سطح آن پخش شود. پس از دو دقیقه، پنکک را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد. این کار را تا تمام شدن همه مواد ادامه دهید.
۴
پس از خنک شدن کرپ ها، یک لایه کرپ گذاشته و روی آن یک لایه خامه قنادی بمالید و همین کار را لایه به لایه تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
۵
پس از ساخته شدن یک کیک طبقاتی، برای اینکه منظم و یکدست شود، یک بشقاب گرد روی آنها گذاشته و به قطر آن کیک را برش دهید.
۶
برای تهیه گاناش : خامه پرچرب و شکر را روی حرارت هم بزنید تا بجوشند. سپس آن را روی شکلات و کره بریزید و هم بزنید تا شکلات ها کاملا آب شوند. گاناش شکلاتی را روی کیک کرپ ریخته و با استفاده از کاردک به همه سطح آن بمالید.