اموزش کامل طرز تهیه تارت مرغ و پنیر در خانه
مواد لازم برای تهیه تارت مرغ و پنیر :
مواد لازم براى خمیر تارت :
تارت مرغ و پنیر
آرد ۳۰۰گرم
کره۱۵۰گرم
تخم مرغ ۱عدد
نمک١/۴قاشق چایخورى
مواد درون تارت :
مرغ پخته نصف سینه
خیار شور ٣عدد
گوجه فرنگى ٢عدد متوسط سفت
پنیر خامه اى لبنه ١٠٠گرم
فلفل دلمه ١/۴پیمانه
نمک وفلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه تارت مرغ و پنیر :
ابتدا کره را با همزن زده تا کرم رنگ شد سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم.
آرد و نمک را الک شده از قبل را به مخلوط اضافه می کنیم. اگر کمی چسبناک بود نیاز به آرد اضافه نیست.
حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم. قالب تارت را چرب و آرد پاشی کرده و از خمیر داخل آن می گذاریم.
در فری با دمای ۱۷۵درجه به مدت ۱۵دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.