ایده برای درست کردن پاستیل های خوشمزه برای شب یلدا
طرز تهیه پاستیل انار برای شب یلدا :
شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.گلوکز را به آنها اضافه کنید.آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.در یخچال بگذارید تا خنک شوند.به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.
نکته 1 : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.
نکته 2 : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.
نکته 3 : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست.