فیلم درست کردن و تزیین ژله هندوانه برای شب یلدا به روش ساده | ایده تزیینات شب یلدا
مواد لازم برای ژله هندوانه ای برای شب یلدا :
پودر ژله آلبالو : ۱ بسته ( از هر ژله قرمزی می تونید استفاده کنید چون رنگ قرمز ژله آلبالو خیلی خوشرنگه من معمولا از اون استفاده می کنم )
پودر ژله آلوورا : ۱ بسته
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم
رنگ سبز
چوب بستنی : به تعداد لازم
چیپس شکلات : به مقدار لازم
طرز تهیه ژله هندوانه برای شب یلدا :
درست کردن این ژله بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمی گیره ، خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو می کنید .
ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید .
نکته : من برای ژله از ۲۰۰ سی سی آب استفاده می کنم .
دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو رو با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید . بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید .
نکته : هدف از اینکار اینه که مثل هندونه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف .
ممکنه دونه های خامه در سطح ژله بمونه در اینصورت با صافی اونو صاف کرده و اجازه بدین ژله نیم بند بشه .
بعد ژله رو هم بزنید تا یکدست بشه و داخلش مقداری چیپس شکلات بریزید .
مواد رو داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار بدین .
برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش حل کنید . بعد از اینکه محلول از دما افتاد ، خامه رو ریخته و حل کنید .
بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید .
نکته : لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن . قالب رو دوباره به یخچال منتقل می کنیم.
من در اینجا از دو روش استفاده کردم تا هم ژله هندوانه چوبی رو تجربه کنید و هم بدون چوب . بخاطر همین نصفش رو چوب قرار دادم و نصف بقیه رو بدون چوب درست کردم . بعد از بسته شدن لایه دوم ، چوبها رو داخل ژله فرو می بریم . فاصله رو رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد .
بقیه محلول ژله آلوورا و خامه رو با رنگ سبز کمی رنگ کردم .
نکته : می تونید از ژله های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی ( به هرحال این ژله های آماده هم ترکیبی از رنگ و اسانس هستن و من خودم رنگ رو اضافه کردم تا اون سبزی که می خوام ، بدست بیارم ) .
بعد ژله سبز رو داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم .
بعد از اینکه ژله کامل بست با یه چاقو ژله رو از دیواره جدا می کنیم .
سپس برش می دیم و به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست .