طرز تهیه ژله خورده شیشه
zhele_tak
#ژله خرده شیشه پاپیونی
برای تهیه خرده شیشهای این دسر احتیاج به 3 طعم ژله است.
هر طعم ژله را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنیدهم بزنید تا ذرات ژله کاملا در آبجوش حل شود.
ژلهای بن ماری شده رادر ظرفهای مورد نظر بریزید و به مدت ۲ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاببندد
برای قسمت سفید می تونید از پاناکوتا یا ژله شیر یا بستنی استفاده کنید. (روش درست کردن اونها در استوری های هایلایت هست می تونید ببینید.
توجه داشته باشید پاناکوتا یا ژله شیر کاملا باید سرد شود.(اگه دوست داشتید پاپیون رنگی باشه چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید)
قسمت پاپیون رو از پاناکوتا یا ژله شیر پر کنید. و بذارید یخچال تا نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه. .حالا سراغ ژلهای داخل یخچال بروید مطمین شوید که کامل بسته شده اند آنها را از یخچال خارج کنیدو با چاقو برش بزنید بعد هر ۴ رنگ را با هم مخلوط کنید.
ژلهای خرده شیشه را داخل قالب بریزیدو مابقی پاناکوتا را روی ژلها بریزید دسر را به مدت ۴تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد
می تونید اگه قالبتون شبیه این قالب بود پاناکوتا رنگی رو اخر سر بریزید تا زمینه دسر رنگی بشه. (معمولا قالبهای پاپیونی این زمینه رو ندارن) رسپی