آموزش یک دسر فوقالعاده
مواد لازم برای قسمت سفید:
۱/۴پیمانه شکر
۱/۴پیمانه نشاسته ذرت
۱/۵پیمانه شیر پرچرب
۱ق چ وانیل
نصف ق م کره
مواد لازم برای قسمت پرتقالی:
۱/۴پیمانه شکر
۱/۴پیمانه نشاسته ذرت
۱/۵پیمانه آب پرتقال صنعتی
مواد محلبی سفید رو غیر از کره ووانیل تو قابلمه بریزید مخلوط کنید .
مواد قسمت پرتقالی رو هم تو قابلمه بریزید ومخلوط کنید .
همزمان هردوقابلمه رو روی حرارت ملایم بزارید ومدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسن.
قسمت سفید رو وقتی به غلظت رسید درآخر وانیل وکره رو اضافه کنید.
هردوقابلمه رو از روی حرارت بردارید .داخل ظرف گودی که با کره کمی چرب کردید طبق کلیپ اول محلبی سفید رو بریزید وبلافاصله مواد پرتقالی رو وسطش بریزید وبزارید تو دمای محیط سرد شه بعد سلفون بزارید روش وتویخچال بزارید یک شب بمونه .بعد راحت برگردونید وبا پودر نارگیل کاور کنید وبرش داده ونوش جان کنید خیلی جذاب وخوشمزه ست