آموزش ژله رولی هندوانه
مواد لازم
ژله آلوئه ورا 1 بسته
ژله قرمز رنگ دلخواه نصف بسته معادل 50 گرم ( ژله انار )
ژله سبز دلخواه نصف بسته معادل 50 گرم ( ژله سیب سبز)
طرز تهیه:
سطح سینی 20 در 30 را کمی خیس کرده و مشما پهن کنید. روی مشما خصوصا گوشه ها را چرب کنید.
یک بسته کامل ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آبجوش حل کنید، برای اینکه ذرات ژلاتین کاملا داخل آب حل شود میتوانید ظرف حاوی آب و ژله را روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا کاملا شفاف شود. صبر کنید ژله کمی از حرارت بیوفتت و بعد داخل سینی بریزید و در یخچال قرار بدید تا زمانیکه ژله خودش رو بگیره و به انگشت نچسبه. این مرحله خیلی مهمه چون اگه ژله بیش از حد داخل یخچال بمونه موقع رول کردن میشکنه. بعد از 10 دقیقه مدام چک کنید، به محض اینکه خودش رو گرفت، از یخچال خارج کنید.
ژله رو با چاقو به سه قسمت تقسیم کنید.
2 قسمت کناری را بردارید. میتونید این ژله ها رو که برداشتید داخل ظرف ریخته و روی بخار کتری بزارید تا دوباره ذوب بشه، داخل قالب بریزید و استفاده کنید.
در فاصله ای که ژله داخل یخچاله، نصف بسته ژله سبز و نصف بسته ژله قرمز رو هر کدوم در نصف لیوان آب جوش حل کنید، میتونید روی بخار کتری قرار بدید تا کاملا ذرات ژلاتین داخل آب حل بشه.
?صبر کنید ژله ها کاملا همدمای محیط بشن چون اگه داغ باشن ژله وسطی رو آب میکنن.
هر کدوم از ژله ها رو یک طرف سینی بریزید.
دقت کنید ارتفاع هر سه ژله باید یکسان باشه.
دوباره سینی رو برگردونید داخل یخچال. حواستون باشه ژله ها با هم قاطی نشن. ?من برای اینکه ژله ها موقع بلند کردن سینی و گذاشتن داخل یخچال قاطی نشن، سینی رو داخل یخچال میزارم و همونجا ژله های سبز و قرمز رو میریزم در اینصورت سینی جابه جا نمیشه و ژله ها قاطی نمیشن.
صبر کنید ژله ها خودشون رو بگیرن. پس بعد از 10 دقیقه مدام با انگشت تست کنید وقتی به انگشتتون نچسبید، ژله رو از یخچال دربیارید.
ژله رو به عرض 1 تا 1/5 سانت برش داده و رول کنید. وقتی همه ژله ها رو رول کنید حداقل یکساعت داخل یخچال بزارید تا کاملا ببندد