آموزش دسر عربی باقالب تکسچر
شیر چهار لیوان
خامه صبحانه یک عدد (پاکت صورتی)
بیسکوئیت پتی بور ساده یک بسته
پودر ژلاتین دو قاشق سوپ خوری
پودر کرم کارامل یک بسته
کافی میکس یا نسکافه یک عدد
آب 1/4لیوان
شکر 1/4لیوان
ابتدا پودر ژلاتین رو میپاشیم روی آب تا اسفنجی بشه. بعد به روش بن ماری روی بخار کتری روان میکنیم.
بعد شیر رو با کرم کارامل و نسکافه و شکرو ژلاتین روان شده با هم مخلوط میکنیم وروی شعله قرار میدیم تا گرم بشه.
مواظب باشید به نقطه ی جوش نرسه.
شعله رو خاموش میکنیم و میذاریم شیر کمی خنک بشه و بیسکوئیت های پتی بور رو بهش اضافه میکنیم.
میریزیم داخل میکسر ومخلوط میکنیم و خامه رو بهش اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم.
میریزیم داخل قالب ومیره داخل یخچال برای نصف روز.
7تا 8ساعت هم کافیه.
نکته:برای این دسر از بیسکوئیت کاکائویی استفاده نکنید.
نکته دو:میتونید مقدار مواد رو نصف کنید من چون میبردم خونه ی مادر شوهر باید زیاد درست میکردم ??
نکته سه:میتونید شکر رو حذف کنید ولی شیرینیش خیلی کم میشه.