دستور پختشیرینی کماج کرمانی
منظور از اندازه گیری، وزن و حجمی است که برای مواد تشکیل دهنده کیک و شیرینی گفته میشود. از آنجایی که آرد ماده اصلی در پخت شیرینی و کیک است، در اغلب موارد منظور از اندازه گیری صحیح این است که آن را روی ترازوی آشپزخانه وزن کنید تا از مقدار درست آن مطمئن شوید. گاهی پیمانه اندازه گیری شما با آنچه مد نظر نویسنده است، فرق میکند. برای آنکه کارتان راحتتر شود، به دنبال دستور پختی باشید که مقدار مواد تشکیل دهنده را به جای حجم، به گرم ذکر کرده باشد. البته میتوانید خودتان حجم را به گرم تبدیل کنید، ولی قطعا زمان بیشتری میبرد و نتیجه هم ممکن است دقیق به دست نیاید.