آموزش تغذیه دستی جوجه طوطی های آمازون
آماده سازی و روش سرلاک دادن به جوجه
غذای دستی داده شده به جوجه ها (سرلاک) در هر مرتبه باید همیشه تازه آماده گردد. باقیمانده سرلاک حتما دور ریخته شود چرا که محیط مناسبی برای رشد باکتری ها به حساب می آید. اگر غذا در مایکروویو گرم می شود قبل از غذا دادن از لحاظ سوختگی باید چک شود. دمای سرلاک بعد از گرم کردن و هم زدن باید 40.5-37.7 درجه فارنهایت باشد.
باید توجه کرد در صورت استفاده از مایکرویو برای گرم کردن سرلاک باید صبر کرد تا با محیط هم دما گردد بعد به جوجه داد. سرلاک تهیه شده را به آرامی وارد دهان پرنده کرده بطوری که وارد مری که در طرف چپ حنجره پرنده قرار دارد ریخته شود. بعد از اتمام غذا دادن دستی غذای باقیمانده از دهان پرنده تمیز گردند.غذا دادن به جوجه طوطی ممکنه در روز 3 الی 4 مرتبه باشد و هر مرتبه 5 دقیقه هم وقت شما را نمیگیرد پس خواهشا درست و با حوصله حتی قطره قطره اگر شده غذا بدید جوجه را کثیف نکنید.سرنگ 5 سی سی تهیه کنید کرمک دوچرخه چون بسیار نرم هست مناسب هست 3 سانت کافی می باشد، 2 سانت آن را آروم در گلوی پرنده وارد کنید و خیلی آروم قطره قطره بریزید در چینه دان.
همانطور که در عکس میبینید نحوه گرفتن دست شما پشت سر پرنده بسیار مهم هست چون جوجه هنگام مک زدن برای دریافت غذا سر خود را بالا پایین میکند.
_ سرنگ 5 سی سی تهیه کنید اما نیازی به شیلنگ نیست و همانطور که در عکس میبینید پشت سر پرنده را با دست گرفته و نوک سرنگ را در دهانش وارد کنید و آرام 2 قطره در فک یا نوک پایینیش سرلاک بریزید وقتی نوش جان کرد دوباره این کار را تکرار کنید اینقدر که سیر بشود. سرنگ را حتما بعد تغذیه با آب جوش بشورید.