طرز تهیه براونی شکلاتی، یک دسر خوشمزه
طرز تهیه براونی شکلاتی مرحله به مرحله
براوني یک نوع کيک شکلاتي به حساب میاد که بافتيش متراکم تر و سنگين تر از کيکهای شکلاتی دیگه اس و معمولا کمی حالت خیس داره. براونی رو معمولا با ضخامت کم تهیه میکننن و به صورت برش های مکعبی…
آماده سازی: 10 دقیقه پخت: 15 دقیقه کل: 25 دقیقه کالری: 150 کالری تعداد سرو: ۱۲ عدد
گلزار نورمحمدیان
گلزار نورمحمدیان آپدیت: 18th دسامبر 2018
براونی
براونی یک نوع کیک شکلاتی به حساب میاد که بافتیش متراکم تر و سنگین تر از کیکهای شکلاتی دیگه اس و معمولا کمی حالت خیس داره. براونی رو معمولا با ضخامت کم تهیه میکننن و به صورت برش های مکعبی سرو میشه و فوق العاده خوشمزه است و از طرفی مواد اولیه اش هم در دسترسه و به راحتی میتونین کمتر از نیم ساعت درستش کنین. در این مطلب هم طرز تهیه براونی ساده رو براتون میذارم امیدوارم درستش کنین و از طعم و بافتش لذت ببرین.
براونی
براونی
مواد لازم برای تهیه براونی
۱ پیمانه کره
۱ و ۱/۲ پیمانه شکر
۴ عدد تخم مرغ
۱/۴ قاشق چایخوری پودر وانیل
۲/۳ پیمانه پودر کاکائو
۱ پیمانه آرد سفید
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
مواد لازم برای تهیه براونی
مواد لازم برای تهیه براونی
مراحل تهیه براونی
ابتدا کره رو روی حرارت متوسط آب کنین ولی اصلا اجازه ندین تا بجوشه همین که آب شد از روی حرارت برش دارین و بعد شکر رو بهش اضافه کنین.
اضافه کردن شکر
اضافه کردن شکر
حالا با یه همزن دستی شکر و کره رو با هم مخلوط کنین. همین که مخلوط شدن کافیه.
مخلوط کردن مواد
مخلوط کردن مواد
بعد تخم مرغ هارو اضافه کنین و باز با همزن دستی بزنین تا با هم مخلوط و یکنواخت بشن.
اضافه کردن تخم مرغ
اضافه کردن تخم مرغ
مواد خشک یعنی پودر وانیل، بیکینگ پودر، آرد، نمک و پودر کاکائو رو با هم الک کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنین.
اضافه کردن مواد خشک
اضافه کردن مواد خشک
حالا باز با همزن دستی بزنینشون تا مخلوط یکنواخت بشه مثل تصویر.
مایه براونی
مایه براونی
کف یک ظرف نشکن رو کمی چرب کرده و کمی هم آرد بپاشین و بعد مایه براونی رو داخلش بریزین. بهتره ظرفی رو انتخاب کنین که ضخامت مایه براونی داخلش نهایتا بین ۲.۵ تا ۳.۵ سانت بشه.
ریختن مایه داخل ظرف
ریختن مایه داخل ظرف
حالا ظرف رو برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فری که ازقبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بذارین تا بپزه. دقت کنین تا براونی خیلی نپزه تا داخلش کمی حالت خیس و سنگین رو حفظ کنه به خاطر همین بهتره یه بار چکش کنین.
آماده شدن براونی
آماده شدن براونی
حالا براونی رو برش کنین و نوش جون کنین …