طرز تهیه شیرینی پرتقالی
شیرینی پرتقالی
(#شیرینی_عید_خونگی)
مواد لازم 😕
آرد قنادی ۲ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
اسانس پرتقال چند قطره
اسانس وانیل چند قطره
پودرقند سه چهارم لیوان
تخم مرغ کامل ۱ عدد
نشاسته ذرت ۱ ق غ
نمک نصف ق چ
.
نکات مهم 😕
فر ۱۷۵ درجه، زمان پخت ۱۵ دقیقه، فر رو حتما ده دقیقه زودتر گرم کنید، وقتی خمیرتون آماده شد حتما یک ساعت توی یخچال بهش استراحت بدین که بتونید براحتی قالب بزنید، بعد که قالب زدین مجدد یک ربع توی یخچال بذارین و در نهایت بفرستین توی فر، پس استراحت توی یخچال الزامیه، به هیچ وجه خمیر رو زیاد ورز ندین وگرنه روغن پس میده و در نهایت شیرینی سفت و سنگینی خواهید داشت.
به جای اسانس پرتقال میتونید پودر هل یا حتی پودر زنجبیل توی شیرینی بریزید، اگه هیچکدوم موجود نبود همون وانیل هم کافیه.
آخر فیلم روش بدون فر رو هم نشون دادم عزیزان