آموزش پخت قلیه ماهی آبادان در 5 دقیقه
مواد لازم اندازه کالری
ماهی قلیه 800 گرم 100 گرم / 100 کالری
پیاز 2 عدد 100 گرم / 38 کالری
سیر 1 بوته 100 گرم / 0 کالری
رب گوجه فرنگی 3 ق.س 100 گرم / 80 کالری
زردچوبه،فلفل سیاه،فلفل قرمز،پودر لیمو عمانی میزان لازم 100 گرم / 0 کالری
آرد و نمک و ادویه برای سرخ کردن ماهی میزان لازم 100 گرم / 0 کالری
تمبر هندی 1 بسته100 گرم 100 گرم / 0 کالری
طرز تهیه قلیه ماهی آبادانی :
اول پیازها رو ریز ریز خورد کرده و سرخ می کنیم،وقتی پیازها دارن خوب رنگ می گیرند،سیر های ریز خورد شده رو هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم.ادویه مخصوص ماهی رو به سیر و پیاز اضافه می کنیم.
به تفت دادن ادامه می دیم و بوی سیر و پیاز که بلند شد و به مشامتون رسید،رب گوجه رو اضافه کنید و مقداری دیگه تفت بدید تا رنگ رب گوجه باز بشه و به خوشرنگی برسه.
حالا نوبت اضافه کردن سبزی قلیه ماهی می باشد که از قبل بطور جدا سرخ کرده ایم .3 تا 4 دقیقه ای مواد رو با هم مخلوط کرده و تفت می دیم تا مواد در عین تفت دان با هم میکس شوند.